Drept la Replică

 

În urma articolului publicat de site-ul dumneavoastra în data de 24 septembrie 2015, scris de Răzvan Grecu cu titlul: ”Ultimul tun din mandatul lui Dumitru Pantazi: 2.000.000 de euro pentru reabilitarea străzii Gării!”, țin să vă aduc la cunoștință că o parte din informațiile pe care le-ați transmis sunt eronate iar cuvântul ”tun” are conotații tendențioase la adresa primarului Municipiului Pașcani.

Proiectul” Reabilitare strada Gării” a fost realizat de o societate profesionistă în domeniu, ce a calculat în mod real suma de 10.123.359 de lei, inclusiv TVA, pentru realizarea investiției.

În Proiectul de Hotărâre privind aprobarea indicatorilor tehnico economici la obiectul de investiții ”Reabilitare strada Gării” la Anexa nr 1 se prezintă foarte clar toate componentele acestui proiect. Tot aici aveți și Devizul General de lucrări și centralizatorul financiar devize pe obiectiv, de unde rezultă valoarea estimativă a lucrării. Valoarea reala a investiției va rezulta în urma procedurii de achiziție publică care se va desfășura ulterior.

Cu această ocazie vă atașez proiectul de Hotărâre.

Vă mai fac mențiunea că primarul municipiului Pașcani nu a făcut parte din comsia de aprobare a indicatorilor tehnico-economici pentru acest obiectiv prin urmare nu a avut nici o pârghie pentru a influența modul de realizare a acestui document.

Vă rugăm să publicați acest drept la replică în vederea clarificării articolului publicat de dumneavoastră cu mențiunea ca pe viitor să ne contactați pentru a solicita informații, înaintea publicării unui articol de acest gen pentru a nu dezinforma cetățenii.

 

 

Biroul de Presa

Consilier Cabinet Primar- Cristian Dumitru Menegon

Purtator de cuvant al Primariei Pascani

Tel:0731 777 434

E-mail:office@primariapascani.ro

Descarca document

Descarca proiect hotarare

Close Search Window