Drept la Replica

In urma articolului aparut pe site-ul dumneavoastra cu titlul “Cum a încercat primarul Dumitru Pantazi să cumpere societatea civilă: Ion Moțatu a fost momit cu un loc de muncă în administrația publică!”, scris de Oana Cordoneanu, in data de 8.12.2015 va transmitem urmatorul drept la replica:

In nici un moment nu s-a pus problema ca domnul Ion Motatu sa fie propus pentru vreo functie din cadrul Primariei Municipiului Pascani.

In cadrul textului mentionati:

“Ion Moțatu a povestit că i s-a propus să fie unul dintre consilierii personali ai primarului Dumitru Pantazi. Propunerea a venit de la o persoană din anturajul edilului șef și a fost refuzată de reprezentantul societății civile.
Mi s-a făcut propunerea să lucrez ca și consilier personal al domnului primar Dumitru Pantazi, având în vedere că societatea civilă face și drege. Nu pot să vă spun de cine a fost făcută, dar răspunsul meu a fost următorul: Moțatu nu este de vânzare. Propunerea a fost repetată și am refuzat din nou”.

Afirmatia este una falsa, intrucat nimeni din aparatul de specialitate al domnului primar, Dumitru Pantazi, nu a facut o astfel de propunere.
Rugam pe aceasta cale atat redactia cat si pe domnul Ion Motatu sa prezinte dovezi pentru cele afirmate de domnia sa in cadrul emisiunii “De vorba cu strada”, difuzata in data de 7.12.2015 pe postul de televiziune Actualitatea TV.

Cu stima,

Biroul de Presă
Cristian Dumitru Menegon
Purtator de cuvant al Primăriei Pașcani
Tel:0731 777 434
E-mail:office@primariapascani.ro

Close Search Window