Romana English

Anunturi / ANUNT PUBLIC - Privind proiectul “SISTEMATIZARE STRAZI IN MUNICIPIUL PASCANI – STRADA MIHAI VITEAZU”

20.09.2013


PRIMARIA MUNICIPIULUI PASCANI, titular al proiectului:  SISTEMATIZARE STRAZI IN MUNICIPIUL PASCANI – STRADA MIHAI VITEAZU”, anunta publicul interesat asupra luarii deciziei etapei de incadrare de catre Agentia pentru Protectia Mediului, Iasi: NU SE SUPUNE EVALUARII IMPACTULUI ASUPRA MEDIULUI, in cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul: SISTEMATIZARE STRAZI IN MUNICIPIUL PASCANI – STRADA MIHAI VITEAZU”, propus a fi amplasat in municipiul Pascani, str. Mihai Viteazu – sector in lungime de 1725 m  ;


          Proiectul deciziei de incadrare si motivele care o fundamenteaza, pot fi consultate la sediul autoritatii competente pentru protectia mediului – Agentia pentru Protectia Mediului, Iasi – str. Th. Vascauteanu, nr. 10 B, in zilele de luni – joi, intre orele  800 – 1400  precum si la urmatoarea adresa de internet : http//apmis.anpm.ro.


          Publicul interesat poate inainta comentarii/observatii la proiectul deciziei de incadrare, in termen de 5(cinci) zile, de la data publicarii prezentului anunt .
Informatii utile
Cetateni de onoare
Taxe si impozite
Formulare tipizate
Vocea cetateanului(forum cu sugestii si reclamatii)
Telefonul cetateanului
0232.762.300
Sistemul de informatii Schengen
HARTA PASCANIULUI
P.I.D.U.
Cautare in site
   

Vizitatori online: 5

Vizualizari: 927727