Romana English

Anunturi / ANUNT DEZBATERE - Privind aprobarea regulamentului privind modalitatea de închidere a logiilor şi balcoanelor în municipiul Paşcani, precum şi posibilitatea construirii la parterul blocurilor de locuit în comun a unor logii şi balcoane

06.03.2013


       JUDETUL IASI


PRIMARIA MUNICIPIULUI PASCANI


 


 


A N U N Ţ


 


 


În conformitate cu prevederile Legii nr. 52/2003,  privind transparenţa decizionala în administraţia publica, cu modificari si completari ulterioare, Primarul Municipiului Paşcani propune  spre   dezbatere  publica    PROIECTUL  DE HOTARARE   privind  aprobarea regulamentului privind modalitatea de închidere a logiilor şi balcoanelor în municipiul Paşcani, precum şi posibilitatea construirii la parterul blocurilor de locuit în comun a unor logii şi balcoane.


  Proiectul de hotarare a fost afişat  la sediul propriu al Primariei municipiului Pascani din strada Stefan cel Mare nr. 16   in data de  28.02.2013 şi publicat in data de 6.03.2013 pe site-ul  Primariei Municipiului Paşcani www.primariapascani.ro.


Persoanele interesate, asociatiile de afaceri, alte asociaţii legal constituite   pot trimite  in scris propuneri, sugestii sau opinii cu valoare de recomandare, cu privire la proiectul de act normativ,  la sediul Primariei municipiului Pascani –Ghiseul Unic  sau la  Serviciul Urbanism, respectiv   in format electronic pe adresele  de e-mail : office@primariapascani.ro,  pana pe data de  18.03.2013.


 


 


 


  PRIMARUL  MUNICIPIULUI PAŞCANI


ING.  DUMITRU  PANTAZI
Informatii utile
Cetateni de onoare
Taxe si impozite
Formulare tipizate
Vocea cetateanului(forum cu sugestii si reclamatii)
Telefonul cetateanului
0232.762.300
Sistemul de informatii Schengen
HARTA PASCANIULUI
P.I.D.U.
Cautare in site
   

Vizitatori online: 6

Vizualizari: 949275